Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Reisende40Profilbildet til jarlemannProfilbildet til OralProfilbildet til SportoguyProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til ReidarProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til KogKProfilbildet til DonGrisProfilbildet til skurk3Profilbildet til Nic94Profilbildet til @nn@
Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til testomanProfilbildet til OdinProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Kate WProfilbildet til KosMusProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til NylongummiProfilbildet til GoldenProfilbildet til HexaProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til KWGProfilbildet til Botanical

Trusejente

@trusejente
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Trusejente:Disse profilene har Trusejente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje