Profilbildet til slaviProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til AndyrjProfilbildet til ArielProfilbildet til carogirlProfilbildet til hawe35Profilbildet til MehtevasProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til LadyStarProfilbildet til MaykieProfilbildet til Charles
Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Dotto81Profilbildet til windel999Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til TorolavProfilbildet til Kas=)Profilbildet til ballderProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til LåtteProfilbildet til NataProfilbildet til mrroyal

Trusejente

@trusejente
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Trusejente:Disse profilene har Trusejente besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 33 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 33 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje