Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til shado33Profilbildet til ExodiaProfilbildet til PussiProfilbildet til JontassProfilbildet til SakoProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til jens41Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til LadysmanProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til urokraakeProfilbildet til IngerLiseBia
Profilbildet til Man30303Profilbildet til ElinesProfilbildet til NightdiverProfilbildet til dp72Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til AjscreamProfilbildet til carogirlProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ZizouProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til EvensProfilbildet til henrkjarProfilbildet til bakerProfilbildet til EscobarProfilbildet til LatexLovr
  • 4 måneder, 2 uker siden

    Trusted Smiley

    Trusted Smiley skrev en oppdatering 4 måneder, 2 uker siden

    Snart skal jeg få bilde av Tromsø å henge her på veggen min:D

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje