Profilbildet til Lars80Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til BillProfilbildet til MartinosloProfilbildet til JM28Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til søker sexProfilbildet til Angel4uProfilbildet til KiwienProfilbildet til monique tvProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til knny88Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til sokersexogmorro
Profilbildet til JM28Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til HazeProfilbildet til elghodeProfilbildet til BadboyProfilbildet til shaftyProfilbildet til simonaProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til KatherineProfilbildet til BBW28Profilbildet til Cd28Profilbildet til eddi1000Profilbildet til KristiansenProfilbildet til kmfant

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje