Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til bergen89Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til leandroProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til HexaProfilbildet til TorolavProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Par på camProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Joey77Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Humlevatn
Profilbildet til AlekProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til chipProfilbildet til JosepProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til mizzyProfilbildet til Lez 40Profilbildet til bad666boyProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til nord88Profilbildet til sydvest m48

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje