Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til brollProfilbildet til xdresserProfilbildet til freezinProfilbildet til BjornchProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Roger84Profilbildet til AvalonProfilbildet til fadedProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til vekten75Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Goldfingermann1
Profilbildet til LærerenProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til AfroManProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til gameroslProfilbildet til YouwishProfilbildet til runAProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til OlavsenProfilbildet til zailoProfilbildet til jarlemannProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Mr.Bombastic

Trusted Smiley

@trustedsmiley
aktiv 1 uke, 5 dager siden
Snart skal jeg få bilde av Tromsø å henge her på veggen min:D Vis
Disse profilene har besøkt Trusted Smiley:Disse profilene har Trusted Smiley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje