Profilbildet til TuttaProfilbildet til urokraakeProfilbildet til runAProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til TorolavProfilbildet til AzathothProfilbildet til Lica89Profilbildet til mrtoreProfilbildet til VildeeeProfilbildet til coolchic101Profilbildet til RJProfilbildet til NataProfilbildet til FinelineProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til BrumProfilbildet til Stine1986
Profilbildet til Tony21Profilbildet til Stine1986Profilbildet til westpar76Profilbildet til AlexanderProfilbildet til nada000Profilbildet til DorransProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Lez 40Profilbildet til m52aProfilbildet til jente2011Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til MarwinProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til LærerenProfilbildet til Ayakachan

Trusted Smiley

@trustedsmiley
aktiv 1 uke, 5 dager siden
Snart skal jeg få bilde av Tromsø å henge her på veggen min:D Vis
Disse profilene har besøkt Trusted Smiley:Disse profilene har Trusted Smiley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje