Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til maritaProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til NannaProfilbildet til jens41Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til two-playfulProfilbildet til talkmanProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til SpindelProfilbildet til LåtteProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Reina21Profilbildet til Ingunn
Profilbildet til OlavsenProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Siba44Profilbildet til SammiProfilbildet til IronheartProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Klara31Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til DionysusProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Hemne72Profilbildet til just myself

Trusted Smiley

@trustedsmiley
aktiv 1 uke, 6 dager siden
Snart skal jeg få bilde av Tromsø å henge her på veggen min:D Vis
Disse profilene har besøkt Trusted Smiley:Disse profilene har Trusted Smiley besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje