Profilbildet til Ready4funProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til MolliProfilbildet til På_søkProfilbildet til Solros72Profilbildet til hawe35Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til **WanjaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til xtrProfilbildet til mrroyalProfilbildet til nelg90Profilbildet til Kåtfyr34yes
Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til zailoProfilbildet til ExosProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til chipProfilbildet til nada000Profilbildet til DjeimiProfilbildet til temptationProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til MolliProfilbildet til Ready4funProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til ChivasProfilbildet til cruisefrøkna

Trusted Smiley

@trustedsmiley
aktiv 1 måned, 2 uker siden
Snart skal jeg få bilde av Tromsø å henge her på veggen min:D Vis
Disse profilene har besøkt Trusted Smiley:Disse profilene har Trusted Smiley besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Trusted Smiley

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Hva jeg liker best

Være sjef

Hva jeg hater mest

Ulydighet

Fritekst

Om du ikke er klar til å frasi deg penga, så ikke gidd å si hei!

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje