Profilbildet til BabyWProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Difference___Profilbildet til PlatinumProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til TheRose49
Profilbildet til poopITboyProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til lalaparProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Reina21Profilbildet til veilchenProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til RixnProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Skeva91Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Dark Angel

Trusted Smiley

@trustedsmiley
aktiv 1 uke, 5 dager siden
Snart skal jeg få bilde av Tromsø å henge her på veggen min:D Vis
Disse profilene har besøkt Trusted Smiley:Disse profilene har Trusted Smiley besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Trusted Smiley

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Hva jeg liker best

Være sjef

Hva jeg hater mest

Ulydighet

Fritekst

Om du ikke er klar til å frasi deg penga, så ikke gidd å si hei!

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje