Profilbildet til andy1988Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Skeva91Profilbildet til CdrypaProfilbildet til BjornchProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Tara84Profilbildet til halloisProfilbildet til joniProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Rasputin72
Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til KjellarProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Hemne72Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til ThomasassProfilbildet til babybooProfilbildet til Solros72Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Anne72Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til CrossOda

Singel49

@turbo13
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Singel49:Disse profilene har Singel49 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje