Profilbildet til bait69Profilbildet til Klara31Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til orro75Profilbildet til Leto78Profilbildet til JustinProfilbildet til ErogenProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til NylongummiProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til komigje69Profilbildet til CleoProfilbildet til jan50Profilbildet til levanger_g31
Profilbildet til SoffiProfilbildet til JM28Profilbildet til davidandreProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til monique tvProfilbildet til kennedy85Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til RJProfilbildet til moss73Profilbildet til LenemorProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til CleoProfilbildet til KvastenProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til PussiProfilbildet til Badboy

Singel49

@turbo13
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Singel49:Disse profilene har Singel49 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje