Profilbildet til BjornchProfilbildet til Floppa1Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til LadysmanProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til vårkåtProfilbildet til ExosProfilbildet til Mindy000Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til ShjalomProfilbildet til LeticiaProfilbildet til jens41Profilbildet til JaNuSProfilbildet til !~XanZirz~!
Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til shinY_Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til AlexanderProfilbildet til GoldenProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til På_søkProfilbildet til DrYvilProfilbildet til ShjalomProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Haakon92Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til petzlProfilbildet til MrTwoface

Singel49

@turbo13
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Singel49:Disse profilene har Singel49 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje