Profilbildet til buskerudProfilbildet til sportfuckProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til AlesioProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til xantippeProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til JavhaxProfilbildet til InnlandetProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til DrGeiger
Profilbildet til Difference___Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til fadedProfilbildet til ArousalProfilbildet til KiwienProfilbildet til Mr.XProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til jonas93Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til elghode

Singel49

@turbo13
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Singel49:Disse profilene har Singel49 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Singel49

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

E-post brevvenn

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje