Profilbildet til CulprateProfilbildet til Haakon92Profilbildet til krsflortProfilbildet til AsveigProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til norseman9Profilbildet til kennedy85Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til RixnProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Kate WProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til C.lop14
Profilbildet til Dotto81Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til sola50Profilbildet til BecksProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til HardRockProfilbildet til binittedal31Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Joey77Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til RememBr83Profilbildet til badboy1986Profilbildet til geddimannProfilbildet til Strazo

Singel49

@turbo13
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Singel49:Disse profilene har Singel49 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Singel49

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

E-post brevvenn

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje