Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Plu2Profilbildet til bergen89Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til StrazoProfilbildet til jente2011Profilbildet til kennedy85Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til SKubrickProfilbildet til HazeProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Niko9Profilbildet til m52a
Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til henrkjarProfilbildet til urokraakeProfilbildet til RomeoProfilbildet til ArielProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til NordlandProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til 33Profilbildet til ElviraProfilbildet til dia***Profilbildet til DragongirlProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til sjømann

If you know what you want then the life is good and fun :-)

@turkishdevil
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt If you know what you want then the life is good and fun :-):Disse profilene har If you know what you want then the life is good and fun :-) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje