Profilbildet til Passivg19Profilbildet til bad666boyProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Floppa1Profilbildet til C.lop14Profilbildet til faithProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til EvensProfilbildet til orro75Profilbildet til BittenProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til trisvikProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Roger84
Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til NallexyProfilbildet til buskerudProfilbildet til Anne72Profilbildet til vanosm52Profilbildet til colargolProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til staalmannenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til hank95Profilbildet til TabbeProfilbildet til SherylProfilbildet til Anettele

If you know what you want then the life is good and fun :-)

@turkishdevil
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt If you know what you want then the life is good and fun :-):Disse profilene har If you know what you want then the life is good and fun :-) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje