Profilbildet til Hilde79Profilbildet til pvcloveProfilbildet til BittenProfilbildet til ReidarProfilbildet til AnetteleProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til stuve92Profilbildet til RememBr83Profilbildet til staalmannenProfilbildet til godsg1Profilbildet til IntrMannProfilbildet til blaithinProfilbildet til Linda_25Profilbildet til sokersexogmorro
Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til IngunnProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Singel49Profilbildet til Siba44Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til ShineProfilbildet til .LisetvProfilbildet til CharlesProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til OpplandsPar

If you know what you want then the life is good and fun :-)

@turkishdevil
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt If you know what you want then the life is good and fun :-):Disse profilene har If you know what you want then the life is good and fun :-) besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje