Profilbildet til simonaProfilbildet til SvetikProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til gameroslProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til bby123Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til BluwProfilbildet til TengilProfilbildet til BillProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Lill17Profilbildet til urokraakeProfilbildet til zailoProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Emiljepusiiiii
Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til BillProfilbildet til ExosProfilbildet til Thea92Profilbildet til xantippeProfilbildet til førdeparetProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til .LisetvProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til silverProfilbildet til SylvesterProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til AngelManProfilbildet til knutbrgProfilbildet til BecksProfilbildet til marita

If you know what you want then the life is good and fun :-)

@turkishdevil
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt If you know what you want then the life is good and fun :-):Disse profilene har If you know what you want then the life is good and fun :-) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje