Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Donatello21Profilbildet til RosjerProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til NightdiverProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til simonaProfilbildet til Natasha93Profilbildet til elghodeProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til silverProfilbildet til .tvliseProfilbildet til TheMissProfilbildet til krsflort
Profilbildet til shinY_Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Alexander44Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til SiljeProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til lauraloveProfilbildet til MrVoldProfilbildet til harepusenProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til ExodiaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til LilliMy

If you know what you want then the life is good and fun :-)

@turkishdevil
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt If you know what you want then the life is good and fun :-):Disse profilene har If you know what you want then the life is good and fun :-) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje