Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Reina21Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til JupiterProfilbildet til krsflortProfilbildet til spruksProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ellenProfilbildet til sexypar85Profilbildet til PSYllonProfilbildet til SherylProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til bamsefarProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til LangbeinProfilbildet til runAProfilbildet til MaykieProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til nada000Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til freezinProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til ddaanniieelll

If you know what you want then the life is good and fun :-)

@turkishdevil
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt If you know what you want then the life is good and fun :-):Disse profilene har If you know what you want then the life is good and fun :-) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje