Profilbildet til TheReaderProfilbildet til StianProfilbildet til ElviraProfilbildet til Thea92Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til nada000Profilbildet til Fin g30Profilbildet til sverre89Profilbildet til Lars80Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til jan50Profilbildet til xdresserProfilbildet til AsveigProfilbildet til Tiger
Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til xtrProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til zethProfilbildet til KvinnenProfilbildet til TengilProfilbildet til Lars80Profilbildet til sluggernProfilbildet til LadysmanProfilbildet til AvalonProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til JM28Profilbildet til colargol

If you know what you want then the life is good and fun :-)

@turkishdevil
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt If you know what you want then the life is good and fun :-):Disse profilene har If you know what you want then the life is good and fun :-) besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje