Profilbildet til freaky2Profilbildet til MelekProfilbildet til hawe35Profilbildet til Andersen89Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til MrbigProfilbildet til Tobben28Profilbildet til RememBr83Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til zailoProfilbildet til temptationProfilbildet til Nic94Profilbildet til ArconadaProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Ntrøndere
Profilbildet til Torill1979Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til vekten75Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til RJProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til SiljeProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Stuker\'n

If you know what you want then the life is good and fun :-)

@turkishdevil
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt If you know what you want then the life is good and fun :-):Disse profilene har If you know what you want then the life is good and fun :-) besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 34 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 34 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 20 timer, 58 minutter siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje