Profilbildet til kjelli77Profilbildet til solaProfilbildet til bait69Profilbildet til knny88Profilbildet til halloisProfilbildet til SamehadaProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Erik1337Profilbildet til swedmanProfilbildet til RomeoProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til bad666boyProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til tr.h,photvdo
Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SvantepriProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til cat68Profilbildet til windel999Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ole322Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Jone30_svg

If you know what you want then the life is good and fun :-)

@turkishdevil
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt If you know what you want then the life is good and fun :-):Disse profilene har If you know what you want then the life is good and fun :-) besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 timer, 18 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 timer, 18 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje