Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til latino123Profilbildet til Tine cdProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Klara31Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til AfroManProfilbildet til LatexmannProfilbildet til MissyMooProfilbildet til foresterProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Kåtfyr34yes
Profilbildet til Grom87Profilbildet til TengilProfilbildet til SkårnesProfilbildet til vanosm52Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til ElviraProfilbildet til Kalle2Profilbildet til jarlemannProfilbildet til SigvegalProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til sjømannProfilbildet til FrkHeidi

If you know what you want then the life is good and fun :-)

@turkishdevil
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt If you know what you want then the life is good and fun :-):Disse profilene har If you know what you want then the life is good and fun :-) besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 31 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 31 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 uker, 4 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje