Profilbildet til BadboyProfilbildet til BBW28Profilbildet til bergenm30Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til nafaProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Kalle2Profilbildet til hank95Profilbildet til nord88Profilbildet til Passivg19Profilbildet til FreshnessProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Julie00Profilbildet til Sonny55Profilbildet til NyssaProfilbildet til KWG
Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Plu2Profilbildet til toro60Profilbildet til Cd28Profilbildet til LamatryneProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Per SProfilbildet til dp72Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til tinaProfilbildet til SimProfilbildet til SpindelProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til HexaProfilbildet til Royalfit

If you know what you want then the life is good and fun :-)

@turkishdevil
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt If you know what you want then the life is good and fun :-):Disse profilene har If you know what you want then the life is good and fun :-) besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

If you know what you want then the life is good and fun 🙂

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje