Profilbildet til SoffiProfilbildet til @nn@Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Crazy92Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til bakerProfilbildet til geddimannProfilbildet til SKubrickProfilbildet til XenaProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til bait69Profilbildet til babybooProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til monique tvProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Trudelutt
Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til andy1988Profilbildet til Oslo27Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til talkmanProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til NeonProfilbildet til Natasha93Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til PhenrikProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Niko9Profilbildet til MM77

If you know what you want then the life is good and fun :-)

@turkishdevil
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt If you know what you want then the life is good and fun :-):Disse profilene har If you know what you want then the life is good and fun :-) besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

If you know what you want then the life is good and fun 🙂

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje