Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Tyber30Profilbildet til yanaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til OralProfilbildet til stian93Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til RantazticProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Teary
Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til EscobarProfilbildet til SvantepriProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til KimmernProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Singel49Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til vickycdProfilbildet til LokerProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til freaky2Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Anne72

If you know what you want then the life is good and fun :-)

@turkishdevil
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt If you know what you want then the life is good and fun :-):Disse profilene har If you know what you want then the life is good and fun :-) besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

If you know what you want then the life is good and fun 🙂

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje