Profilbildet til latino123Profilbildet til bamsefarProfilbildet til xtrProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til ArielProfilbildet til MortenBProfilbildet til Crazy92Profilbildet til vickycdProfilbildet til maritaProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Osl38Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Kimhan1992
Profilbildet til GogT1971Profilbildet til AnetteleProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til SylvesterProfilbildet til mrroyalProfilbildet til jens41Profilbildet til TorolavProfilbildet til knny88Profilbildet til Just4youProfilbildet til Reina21Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Passivg19

Tutta

@tutta
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tutta:Disse profilene har Tutta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje