Profilbildet til MolliProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til SkårnesProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til LookmeProfilbildet til MissProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Buffy93Profilbildet til BergenoProfilbildet til AsveigProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Tony21Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Lill17
Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til ZeroProfilbildet til ElviraProfilbildet til DorransProfilbildet til MissyMooProfilbildet til petrus1956Profilbildet til sluggernProfilbildet til RuienProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til sexworker202Profilbildet til SiljeProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til i love boysProfilbildet til Hanne Panne

Tutta

@tutta
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tutta:Disse profilene har Tutta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje