Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til OralProfilbildet til JimBodenProfilbildet til dia***Profilbildet til NinnaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ArconadaProfilbildet til JustinProfilbildet til DonGrisProfilbildet til NeonProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til moss73Profilbildet til Meeow
Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til carogirlProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til akane21Profilbildet til .tvliseProfilbildet til Grom87Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Klara31Profilbildet til Hemne72Profilbildet til OralProfilbildet til EvensProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Bullseye

Tutta

@tutta
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tutta:Disse profilene har Tutta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje