Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til wille455Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til BadboyProfilbildet til dp72Profilbildet til SakoProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til BjoernProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til jente2011Profilbildet til jonas93Profilbildet til IronheartProfilbildet til Strazo
Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til SkårnesProfilbildet til babybooProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til KiwienProfilbildet til Lars80Profilbildet til LokerProfilbildet til LauVauProfilbildet til golfbearProfilbildet til Klar 79Profilbildet til lovebbwProfilbildet til HommeProfilbildet til LeneaProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til iNøff_said
  • 3 år, 5 måneder siden

    Tutta

    Tutta ble et registrert medlem 3 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje