Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til ole322Profilbildet til Hilde79Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til brollProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Mr.XProfilbildet til MedusaProfilbildet til SoffiProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til fridafridaProfilbildet til dewill77Profilbildet til davidandreProfilbildet til Per SProfilbildet til jenandProfilbildet til sverre89
Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til mark04Profilbildet til windel999Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Handyman31Profilbildet til pitt76Profilbildet til two-playfulProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Gutt24Trent
  • 3 år, 1 måned siden

    Tutta

    Tutta ble et registrert medlem 3 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje