Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til petrus1956Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til ChivasProfilbildet til BullseyeProfilbildet til bbck osloProfilbildet til AndiiProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til JupiterProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til DorransProfilbildet til ani5Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til YouwishProfilbildet til Soffi
Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til MarwinProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SylvesterProfilbildet til SwededarterProfilbildet til synnyProfilbildet til LululuuProfilbildet til zailoProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til YouwishProfilbildet til Osl38Profilbildet til BjoernProfilbildet til krsflortProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Djeimi
  • 3 år, 1 måned siden

    Tutta

    Tutta endret profilbildet sitt 3 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje