Profilbildet til CalaDorProfilbildet til NinnaProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til .LisetvProfilbildet til testomanProfilbildet til LeneaProfilbildet til MolliProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til HexaProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Jan46Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til Matiine123
Profilbildet til SamehadaProfilbildet til AlekProfilbildet til johnrunProfilbildet til JosepProfilbildet til nina1992Profilbildet til Hilde79Profilbildet til SvantepriProfilbildet til dia***Profilbildet til Natasha93Profilbildet til JimBodenProfilbildet til harepusenProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Shine
  • 3 år, 5 måneder siden

    Tutta

    Tutta endret profilbildet sitt 3 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje