Profilbildet til Klar 79Profilbildet til ballderProfilbildet til maritaProfilbildet til ArconadaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til vekten75Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Trappani89Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til spruksProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til jenand
Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til TommybProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til henrkjarProfilbildet til regntøymannProfilbildet til jan50Profilbildet til MaykieProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til charlotee23Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til binittedal31

Tutta

@tutta
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tutta:Disse profilene har Tutta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje