Profilbildet til simonaProfilbildet til sweden boyProfilbildet til westpar76Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til ElleseusProfilbildet til bergen89
Profilbildet til AsveigProfilbildet til Stine1986Profilbildet til orphansProfilbildet til søker sexProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til pvcloveProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til .LisetvProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til TengilProfilbildet til MissProfilbildet til zethProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Ganjalf21

Tutta

@tutta
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tutta:Disse profilene har Tutta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje