Profilbildet til OralProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Mossing34Profilbildet til chipProfilbildet til Difference___Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Solros72Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til urokraakeProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til LåtteProfilbildet til h_frode
Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til MusashiProfilbildet til jente2011Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Fin g30Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til godsg1Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til latex66Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Grom87Profilbildet til @nn@Profilbildet til MartinosloProfilbildet til bby123Profilbildet til wille455

Tutta

@tutta
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tutta:Disse profilene har Tutta besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 10 timer, 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 10 timer, 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje