Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til geddimannProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til sisunorProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til jan50Profilbildet til RJProfilbildet til ExodiaProfilbildet til TuttaProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til BabyWProfilbildet til Loker
Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til shado33Profilbildet til OdinProfilbildet til krsflortProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til TearyProfilbildet til 33Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til vårkåtProfilbildet til engenanjaProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Solros72Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Angel84Profilbildet til kajabi

Tutta

@tutta
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tutta:Disse profilene har Tutta besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 52 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 52 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje