Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til westpar76Profilbildet til Tobben28Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ballderProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Alexander44Profilbildet til LarsnProfilbildet til silverProfilbildet til dogbayProfilbildet til colargolProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Vanessa Storm(TV)
Profilbildet til solaProfilbildet til MissyMooProfilbildet til lauraloveProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til jenandProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til kmfantProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til DorcasProfilbildet til afrikarProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til kenneth

Tutta

@tutta
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tutta:Disse profilene har Tutta besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 6 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 6 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje