Profilbildet til CulprateProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Lica89Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til TheMissProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til love one anotherProfilbildet til toro60Profilbildet til Merethe21Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Just4youProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Isabella10
Profilbildet til BittenProfilbildet til IronheartProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Slave g23Profilbildet til MidasProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til SupermannProfilbildet til MortenBProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til kjelli77

Tutta

@tutta
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tutta:Disse profilene har Tutta besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Tutta

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje