Profilbildet til IngunnProfilbildet til zailoProfilbildet til IronheartProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til johnrunProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til ExosProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til virtuveProfilbildet til golfbearProfilbildet til Floppa1Profilbildet til mizzyProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Anne72
Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til kennethProfilbildet til Erik1337Profilbildet til bait69Profilbildet til pytagorasProfilbildet til xantippeProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ElyProfilbildet til DrulProfilbildet til Cato1977Profilbildet til .tvliseProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Klar 79

two-playful

@two-playful
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt two-playful:Disse profilene har two-playful besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje