Profilbildet til pia1975Profilbildet til NettstedetProfilbildet til karlaaProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til runAProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til badboy1986Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til kjelli77Profilbildet til ArousalProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til agderProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Shyroxya
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til claireProfilbildet til MusashiProfilbildet til Solros72Profilbildet til komigje69Profilbildet til dewill77Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Fresia4Profilbildet til MedusaProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til faithProfilbildet til Plu2Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til supertedd

two-playful

@two-playful
aktiv 11 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt two-playful:Disse profilene har two-playful besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje