Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til ingoladProfilbildet til NinnaProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til RixnProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til zethProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til maler.nProfilbildet til Anne72Profilbildet til Svantepri
Profilbildet til Roger84Profilbildet til Cd28Profilbildet til kmfantProfilbildet til SnæxProfilbildet til westpar76Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til swedmanProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Zero

two-playful

@two-playful
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt two-playful:Disse profilene har two-playful besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje