Profilbildet til SimProfilbildet til bbck osloProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ElleseusProfilbildet til ShineProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Mossing34Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til MedusaProfilbildet til sølProfilbildet til BjoernProfilbildet til ArconadaProfilbildet til SKubrickProfilbildet til RosjerProfilbildet til DrYvil
Profilbildet til SimProfilbildet til LarsnProfilbildet til DragongirlProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til virtuveProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til veilchenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til MrbigProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til kmfantProfilbildet til InsomniaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Tengil

two-playful

@two-playful
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt two-playful:Disse profilene har two-playful besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 3 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 3 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje