Profilbildet til xtrProfilbildet til ElleseusProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til BottomProfilbildet til Leto78Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til GeiriProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til OralProfilbildet til coolchic101
Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Torill1979Profilbildet til gameroslProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til JosepProfilbildet til Trappani89Profilbildet til DonGrisProfilbildet til davidandreProfilbildet til ingoladProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til LilleKee

two-playful

@two-playful
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt two-playful:Disse profilene har two-playful besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje