Profilbildet til staalmannenProfilbildet til ZeroProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Slave g23Profilbildet til SuzProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til XL KukkProfilbildet til KWGProfilbildet til zethProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til RJProfilbildet til TheReaderProfilbildet til englevingerProfilbildet til Ampri
Profilbildet til ZeroProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Reina21Profilbildet til Linda_25Profilbildet til CindyCDProfilbildet til cat68Profilbildet til bunnyProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til regntøymannProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til krsflortProfilbildet til MaykieProfilbildet til Dreamboy78

two-playful

@two-playful
aktiv 11 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt two-playful:Disse profilene har two-playful besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

two-playful

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje