Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til StaaleProfilbildet til TearyProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til ReidarProfilbildet til .tvliseProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til SherylProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til SammiProfilbildet til ElleseusProfilbildet til chefdepomme
Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til IngegardProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til JimBodenProfilbildet til swedmanProfilbildet til sexworker202Profilbildet til IronheartProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til LatexleahProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Plu2Profilbildet til plusSProfilbildet til Passivg19

Tobben28

@tzigotzag
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tobben28:Disse profilene har Tobben28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje