Profilbildet til Sonny55Profilbildet til NordJente90Profilbildet til EvensProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til ShineProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til StavangerProfilbildet til NordlandProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Flekka18Profilbildet til yana
Profilbildet til MariusProfilbildet til Oslo27Profilbildet til latex66Profilbildet til KWGProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til YouwishProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til DionysusProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Trappani89Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Master33 Bergen

Tobben28

@tzigotzag
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Tobben28:Disse profilene har Tobben28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje