Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til virtuveProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til knutbrgProfilbildet til nelg90Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til TearyProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Andersen89Profilbildet til SingleElise
Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til JosepProfilbildet til TigerProfilbildet til DavinciProfilbildet til OralProfilbildet til bbck osloProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Stine1986Profilbildet til pierceddickProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til NeonProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til mrtoreProfilbildet til MsSeductive6818

Tobben28

@tzigotzag
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tobben28:Disse profilene har Tobben28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje