Profilbildet til LåtteProfilbildet til sweettortureProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til nada000Profilbildet til petrus1956Profilbildet til trisvikProfilbildet til knutbrgProfilbildet til -MissV-Profilbildet til akane21Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til plusSProfilbildet til skurk3Profilbildet til EspenProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Leto78Profilbildet til Rosjer
Profilbildet til burndocProfilbildet til Floppa1Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til JiJiProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til LadysmanProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til JontassProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til StianProfilbildet til GogT1971Profilbildet til SvetikProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til m33sandnes

Tobben28

@tzigotzag
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Tobben28:Disse profilene har Tobben28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje