Profilbildet til chipProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til TigerProfilbildet til 59modellProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til xtrProfilbildet til KennethR88Profilbildet til BBW28Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til bad666boyProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til HardRock
Profilbildet til LissaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Telemann88Profilbildet til pvcloveProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til AndyrjProfilbildet til JaNuSProfilbildet til dia***Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Merethe21Profilbildet til JM28Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Helene89
  • 3 år, 9 måneder siden

    Tobben28

    Tobben28 ble et registrert medlem 3 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje