Profilbildet til FreshnessProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Cd28Profilbildet til mizzyProfilbildet til .LisetvProfilbildet til zailoProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til sweettortureProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til SoffiProfilbildet til DorransProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til XL Kukk
Profilbildet til JiJiProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til qwerty19Profilbildet til LadysmanProfilbildet til petzlProfilbildet til nord88Profilbildet til .LisetvProfilbildet til LeneaProfilbildet til Kas=)Profilbildet til AsveigProfilbildet til Erik1337Profilbildet til someboyProfilbildet til Androx0Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Platinum
  • 4 år, 1 måned siden

    Tobben28

    Tobben28 ble et registrert medlem 4 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje