Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til AngelManProfilbildet til Handyman40Profilbildet til sjømannProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Osl38Profilbildet til MannValdresProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til ValeriaProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/
Profilbildet til JiJiProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Geirern92Profilbildet til KristiansenProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til kjelli77Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til GoldenProfilbildet til Lars80Profilbildet til silver
  • 3 år, 5 måneder siden

    Tobben28

    Tobben28 endret profilbildet sitt 3 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje