Profilbildet til westpar76Profilbildet til SherylProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Tony21Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til superteddProfilbildet til IronheartProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Alexander44Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til buskerudProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Trheim1977
Profilbildet til ZeroProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til HazeProfilbildet til davidandreProfilbildet til AyakachanProfilbildet til MelekProfilbildet til LeneaProfilbildet til Osl38Profilbildet til MarwinProfilbildet til RuienProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til beitoProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til MizzyProfilbildet til -MissV-
  • 3 år, 1 måned siden

    Tobben28

    Tobben28 endret profilbildet sitt 3 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje