Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til C.lop14Profilbildet til AlexanderProfilbildet til bbck osloProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til HardRockProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til DionysusProfilbildet til stavangerjente-82
Profilbildet til sweettortureProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til johnrunProfilbildet til AjscreamProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til miss76Profilbildet til latexthingProfilbildet til Just4youProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Joey77Profilbildet til BottomProfilbildet til Culprate
  • 3 år, 1 måned siden

    Tobben28

    Tobben28 og har nå kontaktforbindelse 3 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje