Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til DonGrisProfilbildet til LatexfunProfilbildet til MedusaProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til EvensProfilbildet til Hemne72Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til KjellarProfilbildet til NettstedetProfilbildet til veilchenProfilbildet til MehtevasProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til burndoc
Profilbildet til RantazticProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til BjornchProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til KvinnenProfilbildet til ExosProfilbildet til KospieProfilbildet til yanaProfilbildet til OsloKnut

Tobben28

@tzigotzag
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tobben28:Disse profilene har Tobben28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje