Profilbildet til Slave g23Profilbildet til bergenm30Profilbildet til karlaaProfilbildet til orphansProfilbildet til blaithinProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til afrikarProfilbildet til harepusenProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til LangbeinProfilbildet til TheRose49Profilbildet til fadedProfilbildet til northkickProfilbildet til fintparProfilbildet til Golddigger
Profilbildet til halloisProfilbildet til nafaProfilbildet til LululuuProfilbildet til RonnProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til godsg1Profilbildet til LizzyProfilbildet til jente2011Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til TengilProfilbildet til LenemorProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Kiwien

Tobben28

@tzigotzag
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Tobben28:Disse profilene har Tobben28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje