Profilbildet til Slave g23Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Geirern92Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til NyssaProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Solros72Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til ToremannProfilbildet til fadedProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Thea92Profilbildet til fridafrida
Profilbildet til pia1975Profilbildet til El DiabloProfilbildet til XjanneProfilbildet til Ramp78Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til mrroyalProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til DrulProfilbildet til geddimannProfilbildet til ShineProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til ~ lille please ~

Tobben28

@tzigotzag
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Tobben28:Disse profilene har Tobben28 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 10 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 10 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje