Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Thea92Profilbildet til par_30Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til synnyProfilbildet til Skeva91Profilbildet til DrYvilProfilbildet til uzi69Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Lill17Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Rixn
Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til shivaProfilbildet til AnMy99Profilbildet til nattroseProfilbildet til norseman9Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Mr.XProfilbildet til karlaaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til chipProfilbildet til Helene89

Tobben28

@tzigotzag
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tobben28:Disse profilene har Tobben28 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Tobben28

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje