Profilbildet til NordJente90Profilbildet til HexaProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til engenanjaProfilbildet til nattroseProfilbildet til kjelli77Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til tinaProfilbildet til jonas93Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til superteddProfilbildet til Donatello21Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Stuker\'n
Profilbildet til sanjaProfilbildet til apeeassProfilbildet til veilchenProfilbildet til På_søkProfilbildet til geddimannProfilbildet til Mr.XProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til HexaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til RogermadsProfilbildet til guttenProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje