Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til shivaProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til AndroidProfilbildet til Sublime81Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Tara84Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Slappen72Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til AzathothProfilbildet til Odin
Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til foresterProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Niko9Profilbildet til Hemne72Profilbildet til babybooProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til ChivasProfilbildet til Handyman31Profilbildet til AndyrjProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Rantaztic

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje