Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ValeriaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til petrus1956Profilbildet til beitoProfilbildet til Angel4uProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til LatexfunProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Zuurie2
Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til babybooProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til kaiasoProfilbildet til KiwienProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til SakoProfilbildet til ani5

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje