Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Lica89Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til XL KukkProfilbildet til SammiProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til AzathothProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til LokerProfilbildet til regntøymann
Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til KiwienProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til AndiiProfilbildet til TordenspydProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til colargolProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Mystical34Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til IntrMannProfilbildet til KogK

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje