Profilbildet til NordlandProfilbildet til bunnyProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til cat68Profilbildet til SKubrickProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til afrikarProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til bakerProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til naitsProfilbildet til qwerty19Profilbildet til simonaProfilbildet til SupermannProfilbildet til Spindel
Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til NordlandProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Grom87Profilbildet til Cato1977Profilbildet til nelg90Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til AjscreamProfilbildet til MaykieProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til kjelli77Profilbildet til .LisetvProfilbildet til PrettyBoyFloyd

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje