Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til mizzyProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til shaftyProfilbildet til staalmannenProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til mark04Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til NylongummiProfilbildet til nord88Profilbildet til LululuuProfilbildet til Robert Love
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til LululuuProfilbildet til TheRose49Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til trisvikProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til MelekProfilbildet til leandroProfilbildet til KaisaProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til solaProfilbildet til SarlimeProfilbildet til losamantes

Uerfaren

@uerfaren
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Uerfaren:Disse profilene har Uerfaren besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje