Profilbildet til ElyProfilbildet til par_30Profilbildet til Isabella10Profilbildet til NowheremanProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til TheReaderProfilbildet til DavinciProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Arconada
Profilbildet til geddimannProfilbildet til Trappani89Profilbildet til ole322Profilbildet til i love boysProfilbildet til zailoProfilbildet til ToyenProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til SiljeProfilbildet til stuve92Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til MehtevasProfilbildet til EvensProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til beitoProfilbildet til Vanessa Storm(TV)

Uerfaren

@uerfaren
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Uerfaren:Disse profilene har Uerfaren besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje