Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til talkmanProfilbildet til XenaProfilbildet til AndyrjProfilbildet til NjordProfilbildet til LilliMyProfilbildet til MariusProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Hemne72Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til eddi1000Profilbildet til shinY_Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Ironheart
Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til xantippeProfilbildet til Torill1979Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Klar 79Profilbildet til buskerudProfilbildet til RonnProfilbildet til kennedy85Profilbildet til lovebbwProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til OsloKnut

Umbrella

@umbrella
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Umbrella:Disse profilene har Umbrella besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje