Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Oslo27Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til ElviraProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Osl38Profilbildet til LarsnProfilbildet til JiJiProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til JupiterProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Mille70Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til snirlen
Profilbildet til pompelProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til parivestProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til TorolavProfilbildet til westpar76Profilbildet til i love boysProfilbildet til MannValdresProfilbildet til dewill77Profilbildet til MissProfilbildet til lalaparProfilbildet til TeonilleProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til BluwProfilbildet til mark04

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje