Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til jenandProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til AsveigProfilbildet til xantippeProfilbildet til Just4youProfilbildet til XenaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til LåtteProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til HommeProfilbildet til freaky2Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til AnetteleProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv
Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til HazeProfilbildet til veilchenProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til jens41Profilbildet til BillProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Geirern92Profilbildet til westpar76Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til LilliMy

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje