Profilbildet til Leto78Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til SupermannProfilbildet til yanaProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Sonny55Profilbildet til AndiiProfilbildet til ElinesProfilbildet til latex66Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til kennethProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Girlflower
Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til SwededarterProfilbildet til InnlandetProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til -MissV-Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til KvastenProfilbildet til LenemorProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til plusSProfilbildet til AndyrjProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til m52aProfilbildet til hawe35

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje