Profilbildet til MM77Profilbildet til stian93Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til par_30Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til GoldenProfilbildet til MariusProfilbildet til dogbayProfilbildet til LissaProfilbildet til shaftyProfilbildet til SjtProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til jarlemann
Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til AndiiProfilbildet til fridafridaProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Mille70Profilbildet til FreshnessProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til NetzHaraldProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til TheReaderProfilbildet til AsveigProfilbildet til marita

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje