Profilbildet til AlexsProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Man30303Profilbildet til HardRockProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til BotanicalProfilbildet til førdeparetProfilbildet til carmellaProfilbildet til KosMusProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Hulder1Profilbildet til KatherineProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Angel4uProfilbildet til nattrose
Profilbildet til ChrisCProfilbildet til SupermannProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MikeProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til BiparProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Kas=)Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Slappen72Profilbildet til monique tvProfilbildet til JoeyKrsand

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje