Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Hilde79Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Kate WProfilbildet til Trappani89Profilbildet til sluggernProfilbildet til ToyenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til colargolProfilbildet til LadysmanProfilbildet til silverProfilbildet til badboy1986Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Mass SageProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til **Mrs.Mathea
Profilbildet til AskimMannProfilbildet til LissaProfilbildet til RosjerProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til brollProfilbildet til Sublime81Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til Tony21Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til InnlandetProfilbildet til MannValdresProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Anne72Profilbildet til Toralf_89

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje