Profilbildet til faithProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til BistvgProfilbildet til Singel49Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Merethe21Profilbildet til NjordProfilbildet til JavhaxProfilbildet til BiTrineProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til pvcloveProfilbildet til GhroltProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til kinkysub slut
Profilbildet til LilliMyProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til hank95Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Hemne72Profilbildet til GeiriProfilbildet til vanosm52Profilbildet til nina1992Profilbildet til petrus1956Profilbildet til talkmanProfilbildet til dogbayProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Kåtglattbarbert

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje