Profilbildet til orro75Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til bwillyProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til CdrypaProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Sonny55Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til MedusaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Lenea
Profilbildet til godheksaProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til stuve92Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til smoker;)Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til NowheremanProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til BottomProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til NjordProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til tr.h,photvdo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje