Profilbildet til ChivasProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til FreshnessProfilbildet til mizzyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til AsveigProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til GogT1971Profilbildet til KvastenProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til sweettortureProfilbildet til elghodeProfilbildet til JM28Profilbildet til Nightdiver
Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til AskimMannProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til LarsnProfilbildet til HardRockProfilbildet til KiwienProfilbildet til Hulder1Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til BiparProfilbildet til oslokosProfilbildet til MarwinProfilbildet til xtrProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Thea92

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje