Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til SupermannProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Buffy93Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til NordlandProfilbildet til northkickProfilbildet til DrulProfilbildet til fintparProfilbildet til Njord
Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Sonny55Profilbildet til InsomniaProfilbildet til MehtevasProfilbildet til kastrdProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til bunnyProfilbildet til LizzyProfilbildet til MeeowProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til gloria thomas

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje