Profilbildet til Reina21Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til .LisetvProfilbildet til RogermadsProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til jan50Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Joey77Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til LatexLovr
Profilbildet til BjornchProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til ole322Profilbildet til LokerProfilbildet til Hemne72Profilbildet til oslokosProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Trh1980Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til monique tvProfilbildet til MusashiProfilbildet til JosepProfilbildet til Sako

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje