Profilbildet til SuzProfilbildet til jens41Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til lauraloveProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til virtuveProfilbildet til eddi1000Profilbildet til BjoernProfilbildet til NinnaProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til solaProfilbildet til GoldenProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til sweden boy
Profilbildet til BiparProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til ValeriaProfilbildet til kennethProfilbildet til Fresia4Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til IngunnProfilbildet til elghodeProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til brollProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til 59modellProfilbildet til Nic94Profilbildet til Moa

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje