Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til oslokosProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til IronheartProfilbildet til spruksProfilbildet til TingTongProfilbildet til L_KProfilbildet til Stine1986Profilbildet til dp72Profilbildet til BiparProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Tony21
Profilbildet til VigdisProfilbildet til lauraloveProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til ErogenProfilbildet til ZizouProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Hulder1Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til TorolavProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Cuckoldparet

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje