Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til L_KProfilbildet til line tvProfilbildet til moss73Profilbildet til ZaxProfilbildet til El DiabloProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til norseman9Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Stuker\'n
Profilbildet til BullseyeProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til godsg1Profilbildet til StrazoProfilbildet til snirlenProfilbildet til colargolProfilbildet til eddi1000Profilbildet til kastrdProfilbildet til Lica89Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Singel49Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Alexander44

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje