Profilbildet til Mr.XProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til talkmanProfilbildet til fridafridaProfilbildet til bwillyProfilbildet til johnrunProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til DodraugenProfilbildet til GeiriProfilbildet til AnetteleProfilbildet til treff hedmark
Profilbildet til sisunorProfilbildet til Just4youProfilbildet til latexthingProfilbildet til geddimannProfilbildet til Hulder1Profilbildet til HexaProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til ninatvProfilbildet til TheMissProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til IrenProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til komigje69

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje