Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til LokerProfilbildet til TheReaderProfilbildet til hawe35Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til MortenBProfilbildet til afrikarProfilbildet til AnetteleProfilbildet til SvetikProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til komigje69Profilbildet til SylvesterProfilbildet til norseman9Profilbildet til Dorcas
Profilbildet til LatexleahProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Crazy92Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til AskimMannProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til SoffiProfilbildet til Linda_25Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til shado33Profilbildet til L_KProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til 2KosProfilbildet til johnrunProfilbildet til poffen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje