Profilbildet til ElviraProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til 59modellProfilbildet til xtrProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til LokerProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Slappen72Profilbildet til veilchenProfilbildet til AndroidProfilbildet til Grønnøyd
Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til temptationProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til wille455Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til kmfantProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til monique tvProfilbildet til OsloG21Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til SoffiProfilbildet til ZaxProfilbildet til ani5Profilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til Cpt.NeMo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje