Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til JiJiProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til kinky667Profilbildet til moss73Profilbildet til AngelManProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Merethe21Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til fadedProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Jontass
Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til nada000Profilbildet til oslokosProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til staalmannenProfilbildet til NjordProfilbildet til colargolProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til fadedProfilbildet til KvastenProfilbildet til ElleseusProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til YongProfilbildet til NordlandProfilbildet til Kristiansen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje