Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til superteddProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til TommybProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til SpindelProfilbildet til Buffy93Profilbildet til virtuveProfilbildet til BecksProfilbildet til troendern93Profilbildet til Hilde79Profilbildet til AlekProfilbildet til ThomasassProfilbildet til slavi
Profilbildet til ak00nProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til LenemorProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til binittedal31Profilbildet til sportfuckProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til ole322Profilbildet til Osl38Profilbildet til freaky2Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Angel84

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje