Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til norseman9Profilbildet til Tine cdProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til kmfantProfilbildet til EscobarProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til JupiterProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til freaky2Profilbildet til FrStadPassiv
Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til ZeroProfilbildet til komigje69Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til IntrMannProfilbildet til ak00nProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til h_frodeProfilbildet til KongenProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til 1Lekent-parProfilbildet til Just4youProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje